Author: VideoData

Добредојде за новиот iPhone X!

Вистинскиот победник е убедливо iPhone X кој е најдобар досега и доаѓа симболично на 10 години од промоцијата на првиот iPhone од страна на Стив ...

Функции на Андроид системот кој ќе ви бидат од корист

Ви прикажуваме 5 функции кои ќе ви бидат од корист а претпоставуваме дека ги немате употребено:  Доколку одберете темна позадина на вашиот телефон ќе забележите ...

Зошто интернетот на телефонот ви се троши толку брзо?

Инсталираните апликации на Вашите телефони и ажурирањето кои тие го прават, постојано го трошат мобилниот интернет и кога не ги користиме. Секојдневните новитети на апликациите ...

Промоција на машини за перење садови!

Еlectrolux 505089 NHT8P Целосно изработена од нерѓосувачки челик + перки AISI 304 Потрошувачка на вода: 2 литри по циклус 84°C температура на плакнење гарантирана од ...

Новиот Samsung S8 – чудо од телефон!

Гигантот „Самсунг“ на крајот од март го презентираше одличниот „Галакси С8“ – „чудо“ на мобилната телекомуникациска технологија. Овој уред беше претставен во средината на април ...