Category: Телефони

Добредојде за новиот iPhone X!

Вистинскиот победник е убедливо iPhone X кој е најдобар досега и доаѓа симболично на 10 години од промоцијата на првиот iPhone од страна на Стив ...

Функции на Андроид системот кој ќе ви бидат од корист

Ви прикажуваме 5 функции кои ќе ви бидат од корист а претпоставуваме дека ги немате употребено:  Доколку одберете темна позадина на вашиот телефон ќе забележите ...

Новиот Samsung S8 – чудо од телефон!

Гигантот „Самсунг“ на крајот од март го презентираше одличниот „Галакси С8“ – „чудо“ на мобилната телекомуникациска технологија. Овој уред беше претставен во средината на април ...