Category: Electrolux

Промоција на машини за перење садови!

Еlectrolux 505089 NHT8P Целосно изработена од нерѓосувачки челик + перки AISI 304 Потрошувачка на вода: 2 литри по циклус 84°C температура на плакнење гарантирана од ...