Category: Uncategorized

Зошто интернетот на телефонот ви се троши толку брзо?

Инсталираните апликации на Вашите телефони и ажурирањето кои тие го прават, постојано го трошат мобилниот интернет и кога не ги користиме. Секојдневните новитети на апликациите ...