Посетете не

Видео Дата се наоѓа на 2 локации на територијата на Скопје. На ул. Франклин Рузвелт бр. 23 (до Сетек Рузвелтова салонот) и на ул. 1523(во Горно Лисиче, во дирекцијата на Сетек до МојСервис).

Во зависност од Вашата потреба, контактирајте не на следните телефонски броеви:

  • Mобилни телефони  +389 2 3101 511
  • Бела техника               +389 2 2050 320
  • ТВ Аудио                       +389 2 3081 700

Испратете ни порака

Доколку сакате да не исконтактирате дигитално, слободно испратете ни порака, а нашиот тим ќе Ве исконтактира најбргу што може

Отворете налог

Доколку сакате да отворите налог, пополнете ги потребните податоци , а нашиот тим ќе Ве исконтактира најбргу што може.

Полињата означени со  [*] се задолжителни