Професионална монтажа и демонтажа на клима уреди

Услугата се однесува на сите видови клима уреди од сите брендови

Доколку имате потреба од монтажа на нов или веќе користен клима уред или преместување (демонтажа), слободно исконтактирајте со нашиот тим. Доаѓаме во најкраток можен рок и монтирањето го вршиме естетски и професионално!

контактирајте не веднаш!
  • Монтажа на клима уреди
  • Демонтажа на клима уреди
  • Преместување