Сервис за мобилни телефони

Специјализиран сервис за сите видови на мобилни телефони

Сервисот за мобилни телефони на Видео Дата е нешто со кое особено се гордееме. Нашата професионалност не направи да бидеме официјален овластен сервис за сите Samsung уреди, но стручноста на нашиот тим не запира тука.

Вршиме поправки и замена на делови на сите брендови на мобилни телефони, без разлика на годината на производство. Располагаме со оригинални резервни делови, а секогаш постои опција да се порачаат специфични делови кои во моментот ги нема на лагер.

контактирајте не веднаш!
 • Samsung
 • LG
 • HTC
 • Nokia
 • Huawei
 • Alcatel
 • Sony
 • Acer
 • Motorola
 • Lenovo
 • ZTE
 • Apple
 • Microsoft