Поправка и сервис на клима уреди

Редовен сервис на вашиот клима уред или поправка на настанат дефект

За да ги искористите до максимум перформансите и капацитетот на вашиот клима уред, неопходен е редовен сервис барем еднаш во текот на годината. Сервисот се состои од хемиско чистење на филтрите на клима уредот, по потреба дополнување со фреон и комплетна проверка на уредот.

Нашиот тим ќе го посети вашиот дом или канцеларии и професионално ќе се погрижи вашиот клима уред да работи како нов.

Контактирајте не веднаш!
  • Редовен сервис и проверка
  • Хемиско чистење
  • Дополнување со фреон
  • Поправки