Апарати за домаќинство

Сите видови, сите брендови – еден сервис!

Доколку имате проблем со било кој апарат за домаќинство во вашиот дом, не се колебајте да го повикате нашиот тим! Вршиме поправки и сервис на апсолутно сите видови домашни апарати: миксери, блендери, машини за перење и сушење алишта, мишини за перење садови и т.н.

Нашиот тим е обучен за поправка на апарати од сите брендови со кои имаме соработка, а воедно располагаме со огромна лагер листа на оригинални и компатибилни резервни делови во секое време и за секаков вид на поправка.

контактирајте не веднаш!
  • Машини за перење алишта
  • Машини за сушење алишта
  • Машини за перење садови
  • Шпорети / Рерни
  • Блендери
  • Миксери
  • Фрижидери
  • Плотни
  • Аспиратори