Сервис и поправка на сите видови телевизори

LCD, Plazma TV, LED TV, CRT…

За секоја сервисна услуга, клиентот добива гаранција. Нашиот ТВ сервис функционира со години и нашиот кадар е стручен во поправката на сите видови на телевизори, без разлика од кој бренд и без разлика на видот на дефектот.

Исто така, доколку не сте во можност да го донесете Вашиот телевизор на поправка, можете слободно да исконтактирате со нашиот сервис за да договорите поправка во вашиот дом, или подигање и достава до дома.

Контактирајте не веднаш!
  • LCD Телевизори
  • Плазма Телевизори
  • Постари CRT Телевизори
  • LED Телевизори
  • Монитори
  • Поправка дома
  • Подигање од дома
  • Достава до дома