Брз сервис за Samsung Mobile

Брза поправка на сите видови Samsung телефони

Доколку имате помал проблем со вашиот Samsung телефон, услугата Quick Service е вистинската опција! Се состои во тоа што не мора да чекате, туку нашите техничари ќе го прегледаат телефонот веднаш и доколку ги имаме потребните резервни делови на лагер, ќе извршат поправка на лице место.

Оваа услуга се однесува на помали поправки и проверки, back up на податоци и ажурирање на софтверот на телефонот.

контактирајте не веднаш!
  • Брзи поправки и проверки
  • Back up на податоци
  • Software update
  • Промена на батерија