Поправки на сите видови црна техника

Услугата се однесува за поправки на уреди од сите брендови и без разлика на годината на производство.

Сервисот на Видео Дата располага со стручни техничари кои се подготвени да одговорат на секаков предизвик. Затоа, пријавете кај нас било каков проблем или дефект со секаков вид на црна техника!

Музички системи, CD плеери, појачала, рисивери, MP3 плеери, видео рекордери, DVD плеери, Blue Ray, домашно кино, аналогни и дигитални камери, дигитални и SLR фотоапарати…

контактирајте не веднаш!
 • Дигитални фотоапарати
 • SLR фотоапарати
 • CD плеери
 • Рисивери
 • Појачала
 • Музички системи
 • Камери
 • DVD плеери
 • MP3 плеери
 • Домашно кино
 • Видео рекордери