Ново: Сервис за сите Iphone модели

Конечно во Видео Дата, сервис на сите модели на Apple телефони

По подолго време, Видео Дата обезбеди и сервисни услуги за моделите на Apple – iPhone. Сервисот се однесува на сите видови iPhone. Поправката се врши со оригинални резервни делови.

Освен хардверски поправки, правиме back up на податоци како и ажурирање на софтверот и решавање на софтверски проблеми.

контактирајте не веднаш!
  • Сите модели iPhone
  • Сервис
  • Оригинални делови