Сервис за клима уреди

Искористете го целосниот потенцијал и перформанси на вашиот клима уред...

Samsung Quick Service

Не мора да чекате, нашите техничари ќе го прегледаат телефонот на лице место...

Сервис за мобилни телефони

Професионален сервис и поправки на сите брендови мобилни телефони

Монтажа и демонтажа на клима уреди

Монтирање или преместување на клима уреди од сите брендови...

Поправки на апарати за домаќинство

We working hard to build a reputation of customer satisfaction through technical excellence and friendly staff.

Фотоапарати, DVD, Камери…

Поправка на апсолутно секаков вид на апарати од сите брендови....

Сервис за Iphone

Ново во Видео Дата: Сервис на iPhone!

ТВ Сервис

Поправка на сите видови телевизори....

Electrolux Professional

Професионална опрема за вашиот бизнис....

Zanussi Professional

Професионална опрема за вашиот бизнис