Зошто да не изберете нас?

20 години успешна работа и соработка со најпознатите светски брендови гарантираат за нашиот квалитет на работа!

Услуги кои ги нудиме

Информирајте се за услугите кои ги нуди нашата компанија. Дали се работи за ситна поправка на апарат за домаќинство, мобилен телефон или за Вашиот клима уред, ние имаме решение за се!

Сервис за клима уреди

Искористете го целосниот потенцијал и перформанси на вашиот клима уред...

Samsung Quick Service

Не мора да чекате, нашите техничари ќе го прегледаат телефонот на лице место...

Сервис за мобилни телефони

Професионален сервис и поправки на сите брендови мобилни телефони

Монтажа и демонтажа на клима уреди

Монтирање или преместување на клима уреди од сите брендови...

Поправки на апарати за домаќинство

We working hard to build a reputation of customer satisfaction through technical excellence and friendly staff.

Фотоапарати, DVD, Камери…

Поправка на апсолутно секаков вид на апарати од сите брендови....

Сервис за Iphone

Ново во Видео Дата: Сервис на iPhone!

ТВ Сервис

Поправка на сите видови телевизори....

Electrolux Professional

Професионална опрема за вашиот бизнис....

Zanussi Professional

Професионална опрема за вашиот бизнис